Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Bc. Martin Dvořák, IČO: 71922105, se sídlem Jívová 96, 78316
a Krásný život s.r.o., IČO: 05662893, se sídlem Jívová 96, 78316

Kontaktní e-mail: info@krasnyzivot.net


Jaké údaje a proč sbíráme

Na základě vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů sbíráme vaši e-mailovou adresu a jméno, abychom vás mohli zpětně kontaktovat po vyplnění našich formulářů.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Po dobu 1 roku.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • Bc. Martin Dvořák, IČO: 71922105, se sídlem Jívová 96, 78316
    a Krásný život s.r.o., IČO: 05662893, se sídlem Jívová 96, 78316

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových zpráv.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Top envelopephone-handset
error: Upozornění: Obsah je chráněn!